Site icon Motoristes.cat

Rècord de participació al pirinenc Rodibook 2017

Rodibook 2017

Rodibook 2017

La sisena edició del Rodibook finalitza amb rècord d’assistents

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la sisena edició del Rodibook, aquest any amb l’assistència de 750 motoristes que van concentrar-se el dissabte dia 2 al pàrquing de l’antiga caserna militar de Vielha.

Assistents Rodibook 2017

760 km a través de ports de muntanya dels Pirineus catalans, aragonesos i francesos

L’edició va transcórrer per carreteres de la Vall d’Aran en les quals les corbes pronunciades i els impressionants paisatges de la zona van tenyir l’experiència dels participants. Tot plegat va continuar pels Pirineus catalans, francesos i d’Aragó, a través de carreteres obertes al trànsit al llarg de 760 km.

Destacar que els motoristes amb més experiència van completar l’etapa amb un temps d’entre 10 i 18 hores.

La primera jornada va caracteritzar-se per les verificacions administratives i tècniques, i per un briefing que desvetllaria als participants el recorregut de la ruta d’aquest any.

Briefing Rodibook 2017

Al llarg de la prova es van habilitar un total de set controls de pas que els participants van haver de segellar al seu llibre de ruta, obtingut la nit abans de la sortida.

Satisfacció, cansament i alegria en carreteres pirinenques

Sempre ens agrada prestar atenció als participants més intrèpids amb ganes de devorar kilòmetres. En aquesta ocasió l’atenció de moltes mirades va ser l’assistència d’una Impala i de dues CamAm Spyder, una moto adaptada per a persones discapacitades, les quals van completar la ruta sense problemes.

Les cares dels primers participants en arribar la meta ho deien tot, i és que creuaven la línia d’arribada amb una mescla d’alegria i cansament. Però això si, satisfets d’haver completat una vegada més una prova que any rere any es consolida entre les rutes moto-turístiques no-competitives més interessants.

Podem dir que la modalitat d’aquesta prova acosta als que decideixin viure-la a la possibilitat de gaudir de paisatges magnífics, de carreteres carregades de corbes en ports de muntanya i del descobriment de rutes poc conegudes.

 

Exit mobile version