fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeActes solidarisUna recollida solidària d'oli d'oliva a canvi de 5 litres d'oli per...

Una recollida solidària d’oli d’oliva a canvi de 5 litres d’oli per la moto

Des de Rodi Motor Services inicien una recollida solidària d’oli d’oliva pel Banc dels Aliments

La campanya “Fes créixer la gota d’oli” es durà a terme entre el 6 i el 12 de novembre

A canvi de la solidaritat dels participants en la campanya, Rodi els obsequiarà amb 5 litres d’oli pel seu vehicle en la pròxima revisió.

Amb aquesta campanya Rodi Motor Services pretén aconseguir tants litres d’oli d’oliva com pugui a fi d’entregar-los al Banc dels Aliments, que les distribuirà entre les entitats locals per a que les facin arribar a les persones necessitades.

La campanya es portarà a terme a qualsevol dels seus tallers de Catalunya, Aragó i Andorra, tot i que l’aportació també es pot realitzar a través de la seva pàgina web www.rodi.es.

Personalitats del món del motor com Marc Màrquez i Àlex Màrquez també donaran suport a la campanya “Fes créixer la gota d’oli“, i en faran difusió a les xarxes socials amb el hastag #RodiSolidari.

Pel que fa a l’entrega de les ampolles d’oli recaptades per al Banc dels Aliments de cada província, aquesta es portarà a terme durant l’última setmana de novembre en els diferents actes oficials que comptaran amb representants de l’entitat sense ànim de lucre i de Rodi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here