Una recollida solidària d’oli d’oliva a canvi de 5 litres d’oli per la moto

0
327
Imatge de la campanya de recollida d'oli d'oliva pel Banc dels Aliments
Imatge de la campanya de recollida d'oli d'oliva pel Banc dels Aliments

Des de Rodi Motor Services inicien una recollida solidària d’oli d’oliva pel Banc dels Aliments

La campanya “Fes créixer la gota d’oli” es durà a terme entre el 6 i el 12 de novembre

A canvi de la solidaritat dels participants en la campanya, Rodi els obsequiarà amb 5 litres d’oli pel seu vehicle en la pròxima revisió.

Amb aquesta campanya Rodi Motor Services pretén aconseguir tants litres d’oli d’oliva com pugui a fi d’entregar-los al Banc dels Aliments, que les distribuirà entre les entitats locals per a que les facin arribar a les persones necessitades.

La campanya es portarà a terme a qualsevol dels seus tallers de Catalunya, Aragó i Andorra, tot i que l’aportació també es pot realitzar a través de la seva pàgina web www.rodi.es.

Personalitats del món del motor com Marc Màrquez i Àlex Màrquez també donaran suport a la campanya “Fes créixer la gota d’oli“, i en faran difusió a les xarxes socials amb el hastag #RodiSolidari.

Pel que fa a l’entrega de les ampolles d’oli recaptades per al Banc dels Aliments de cada província, aquesta es portarà a terme durant l’última setmana de novembre en els diferents actes oficials que comptaran amb representants de l’entitat sense ànim de lucre i de Rodi.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here