Site icon Motoristes.cat

Moto Guzzi Concept V85: Una trail amb molta personalitat

Moto Guzzi Concept V85

Moto Guzzi Concept V85

Des de la firma italiana han preparat un regal molt especial per a commemorar el centenari de Moto Guzzi.

No és altre que la Concept V85, una moto que arriba dins d’un segment que havia quedat abandonat dins de la marca des de la retirada de la Stelvio 1200.

Aquest nou model es configura com una trail amb un disseny inspirador de l’estil propi de la firma italiana, i una coloració marcada pel groc, el blanc i el vermell.

La nova Concept V85 es composa de frens brembo d’alta gamma, de llantes de radis, parafang elevant i unes suspensions firmades per Öhlins.

Amb aquest llançament la corporació de Mandello de Lario aconsegueix oferir als amants de la marca, o si més no als qui busquin una moto amb una personalitat i un estil ben diferenciats, la possibilitat de viatjar, de sortir de l’asfalt i de viure experiències al llarg de molts i molts kilòmetres.

I és que aquesta nova aposta de Guzzi es configura robusta, suficientment potent i amb un motor que es preveu una roca. La trobem regida per 850 cc de cilindrada, amb una configuració bicilíndrica transversal a 90º característica de les italianes, i refrigerada per aire.  Tot plegat conjugant-se en una entrega màxima de 80 CV que es preveuen marcats pel potent par motor que s’espera d’una Moto Guzzi.

Exit mobile version