Site icon Motoristes.cat

Marc Márquez es proclama tetracampió de MotoGP a València

Marc Márquez Campió de MotoGP a Vallència

Marc Márquez Campió de MotoGP a Vallència

Marc Márquez s’ha proclamat a València Campió del món de MotoGP per quarta vegada, acumulant d’aquesta manera fins a sis títols mundials.

Després de traçar una de les temporades més trepidants de la seva carrera, la qual ha estat disputada des del principi per diferents pilots que lluitaven pel seu lideratge, finalment ha estat el de Cervera qui s’ha proclamat Campió del Món de MotoGP.

Aquest ha estat el quart campionat del món que s’endú a la butxaca, i el sisè títol de campió si hi sumem els títols de 125cc del 2010, el de Moto2 al 2012.

No ha estat una victòria fàcil, i és que el Marc ha hagut de posar a ratlla un estil de conducció que el porta al limit sobre la pista, a fi efecte d’endur-se el campionat. I tot i amb això, el campió no s’ha estalviat un bon ensurt que quasi el treu de la pista.

La temporada que ha traçat el pilot de Cervera ha estat marcada per la superació, i és que s’ha aixecat en totes i cadascuna de les ocasions en que ha caigut de la moto, que no han estat poques.

Fins a 27 caigudes ha patit Marc Márquez al llarg de les 18 carreres que ha disputat.

El tro de Cervera ha demostrat una temporada més la seva fam de victòries, la seva comoditat amb la velocitat i l’estreta relació que té amb una conducció portada fins al límit.

Tot plegat no fa més que reafirmar que el jove pilot de només 24 anys continua definint-se com un dels protagonistes més grans que ha conegut el motociclisme al llarg de tota la seva història.

Exit mobile version