Site icon Motoristes.cat

(VÍDEO) – El pilot d’una S1000RR topa amb un cotxe a Nürburgring

Un motorista a bord d’una BMW S 1000 RR gaudia d’unes tandes al mític circuit de Nürburgring quan, avançant a gran velocitat a un dels cotxes que també hi circulaven, s’hi dóna un cop que li fa perdre el control de la moto.

El circuit de Nürburging destaca a primera vista per la naturalesa que l’envolta, que tenyeix de verd l’exterior dels traçats asfàltics que conformen l’antiga secció sud (Südschleife, de 7,5 km) i la secció nord (Nordschleife, de 22,8 km), també anomenat l’Infern Verd, des de que així el batejà el pilot de F1 Jackie Stewart.

Però més enllà de l’impacte visual, Nordschleife, que és el tram que recorria el nostre protagonista, destaca per la presència de pronunciats desnivells i una gran quantitat de corbes que cal memoritzar.

Nürburging, tant per la dificultat que entranya com per l’impacte visual que genera, s’ha guanyat l’afecte i l’admiració dels apassionats del motor d’arreu del món.

Tant és així que des de tot arreu hi fan cap conductors de diferents tipus de vehicles per viure l’experiència de rodar-hi, sovint confluent com en aquesta ocasió, cotxes i motos en una mateixa rodada.

Per veure què va ocórrer exactament amb el nostre pilot cal que ens desplacem fins al minut 7:20 del vídeo.

El motorista s’havia apropat a una filera de cotxes i en sortir d’una corba va aprofitar per obrir gas i deixar-los enrere.

En passa a un amb èxit, però els dos següents circulaven en paral·lel, de tal manera que quan un avançà a l’altre, el que havia quedat endarrere passa a ocupar la part central del carril, topant amb el pilot de la BMW que es disposava a avançar-lo també.

Tot plegat passa a uns 170 km/h, així que amb el cop el motorista perd el control de la moto sortint de pista un parell de vegades, però corregint la traçada, fins i tot sobre la gespa, aconsegueix recuperar el domini de la moto i continuar la marxa.

Exit mobile version