Site icon Motoristes.cat

BMW C 400 X, una scooter que destaca per la seva connectivitat

BMW C 400 2018

BMW C 400 2018

Una scooter que va més enllà de la mobilitat urbana.

Aquesta scooter de mida mitjana et permet escoltar la teva música preferida i conversar amb els amics a través de l’smartphone mentre condueixes, per exemple.

La nova BMW es caracteritza per la seva lleugeresa i maniobrabilitat i estarà disponible en color blau metal·litzat i Blanc alpí.

BMW C 400 X Blau metal·litzat

El disseny estètic li dóna una aparença dinàmica i esportiva, perfecte per moure’s per la ciutat enmig de carrerons estrets i d’un trànsit dens.

També exhibeix un esperit robust i fiable encaminat a reforçar elements de visibilitat (Full LED), seguretat (parafangs) i protecció contra el vent i les inclemències meteorològiques.

L’arquitectura d’aquesta scooter està dissenyada per assegurar una conducció i una estabilitat excel·lents i sense vibracions.

Connectivitat

La BMW C 400 X disposa d’una pantalla TFT amb connectivitat per smartphone mitjançant l’opció de fàbrica Connected Ride.

A través d’un comandament multi-controller el pilot controla de forma intuïtiva el mòbil, i entre d’altres coses, pot gestionar el navegador o comunicar-se amb qualsevol persona de la llista de contactes gràcies al sistema de comunicació BMW Motorrad. Es tracta d’una innovació destacada dins el segment de les scooters mitjanes.

Pantalla TFT BMW C 400 X

El nou model de 2018 equipa de sèrie ABS i control automàtic d’estabilitat (ASC), dos elements que contribueixen de forma decisiva en la seguretat del pilot durant la conducció.

Motor

Entre les característiques tècniques cal destacar que equipa un motor monocilíndric refrigerat per aigua de 350 cc i que ofereix una potència de 34 cv a 7.500 rpm. Declara 204 kg de pes i 775 mm d’altura de seient. Presenta un consum molt eficient de 3,5 litres per cada 100 km. La velocitat màxima és de 139 km/h.

BMW C 400 X Blanc alpí

Frenada i suspensions

Pel que fa als frens, a la part davantera equipa un fre de doble disc, rígid, de 265 mm de diàmetre i pinces de 4 pistons. A la part posterior trobem un únic disc de 265 mm de diàmetre i una pinça flotant d’un pistó.

Referent a les suspensions, compta amb una forquilla telescòpica convencional al davant i un doble amortidor al darrere.

Els elements més destacats d’aquesta BMW C 400 X són els següents:

A banda d’això, hi ha un llarg llistat d’accessoris que donen lloc a nombroses possibilitats de personalització de la moto.

Exit mobile version