Retro Clàssica a Bilbao partir del 17 de novembre

Comptarà amb la presència d’uns 200 expositors repartits en els prop de 65 mil metres quadrats dels quals disposarà el certamen.

0
181
Retro Clàssica de Bilbao 2017
Retro Clàssica de Bilbao 2017

Pels que encara no la coneixen, la Retro Clàssica de Bilbao és una fira dirigida als apassionats de les motos clàssiques.

Hi assisteixen fins i tot motoristes des del territori Francès, i ha deixat molt bon sabor de boca als assistents d’anys anteriors.

L’edició d’aquest 2017 es configura encara més imponent que les anteriors, i és que els organitzadors hi ha afegit una sèrie de millores, entre les quals hi ha un augment de l’espai dedicat a les exposicions.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres dia 17 de novembre a les 16h al recinte ferial del BEC, i durarà fins a les 20h del diumenge dia 19.

Comptarà amb la presència d’uns 200 expositors repartits en els prop de 65 mil metres quadrats dels quals disposarà el certamen, la meitat dels quals estaran reservats com a aparcament pels assistents que hi decideixin exposar la seva moto clàssica, rebent un descompte especial per a dues persones.

Per si això fos poc, d’entre els expositors reservats, n’hi haurà un de motos clàssiques de carreres representat amb la col·laboració del Club Plentziaclassic, amb un repertori de 16 motos de competició entre les que destaquen ara l’Honda NSR, la Bultaco TSS, la Suzuki GSX-R, una Harley Davidson de 2018, o fins i tot una Norton MANX o una Derbi RAN.

Finalment, els assistents que vulguin desprendre’s la seva moto clàssica, podran exposar-la amb la finalitat de vendre-la, essent la transacció coberta per una asseguradora especialitzada i sense cap cost addicional pels venedors.

Cartell Retro Clàssica de Bilbao 2017

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here