L’australià Robbie Maddison surfejarà altra vegada amb la seva KTM sobre l’aigua.

En aquesta ocasió ho farà durant un espectacle a Sidney, en directe i davant del públic.

El pilot es mostra incansable en seguir gaudint de noves sensacions damunt la moto, i si per fer-ho cal canviar la terra per l’aigua, per què no?

Maddison ja va demostrar sobre les onades de l’Oceà Pacífic de Tahití i a bord de la seva KTM 250 SX de 2T la seva passió per les dues rodes i la seva devoció per l’adrenalina. En aquella ocasió, amb la senzilla ajuda d’uns patins situats als laterals de les rodes i un pneumàtic posterior adaptat, va deixar-nos amb unes imatges espectaculars.

La seva fam de sensacions no va quedar-se a Tahití.

L’australià va fer cap a terres mexicanes, amb el repte de superar onades de més de 9 metres també al llom de la seva KTM. Ho va aconseguir? Mireu-ho vosaltres mateixos:

Aquesta serà la tercera vegada que l’intrèpid pilot decideix aventurar-se en aquest repte sobre aigua salada. Ho farà al Sydney Motorcycle Show (del 24 al 26 de novembre). Se’ns dubte un autèntic espectacle digne de veure pels afortunats que hi puguin assistir.