fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeCompeticióEric Granado es defineix com a nou campió d’Europa de Moto2

Eric Granado es defineix com a nou campió d’Europa de Moto2

La conquista del títol ha tingut lloc al Ricardo Tomo de València, on el pilot s’ha coronat a quatre voltes del final

El pilot brasileny de l’equip Promoracing ha guanyat el títol imposant-se a l’última carrera de València, la sisena victòria que acumula aquesta temporada.  

La conquista del títol ha tingut lloc al Ricardo Tomo de València, on el pilot s’ha coronat a quatre voltes del final gràcies a la retirada de Ricky Cardús, que rodava lesionat de l’espatlla esquerra per causa d’una caiguda la setmana passada.

Granado arribava a la cita amb un considerable avantatge de punts: 16 dels 25 últims que quedaven en joc, però malgrat la comoditat matemàtica, ha hagut de lluitar des del principi de la carrera, en que arrancava des de la cinquena posició.

El pilot va encetar la remuntada juntament amb Cardús, que el seguia de ben a prop, de tal manera que a la meitat de la competició ja estaven a tocar dels caps de cursa. Granado va aconseguir ocupar la segona plaça a nou voltes del final un cop deixà enrere a Odendaal.

Només li va caldre deixar també enrere a Roberts per ocupar el lideratge de la prova.

Fou en aquest punt en el qual el pilot brasileny va aconseguir desfer-se completament dels seus rivals per encapçalar la carrera fins el final, desmarcant-se de la resta.

La retirada de Ricky Cardús a falta de cinc voltes pel final va acabar de sentenciar la sisena victòria de Granados d’aquesta temporada, que el coronaria a més com a Campió d’Europa de la categoria de Moto 2, deixant enrere una temporada esplèndida.

La resta del podi la van conquistar Steven Odendaal, que acabà en segon lloc després d’avançar a Joe Roberts a l’última volta, i aquest últim per tant ocupant la tercera posició.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here