Site icon Motoristes.cat

KTM 790 DUKE 2018, una llaminadura pels amants de la conducció

KTM 790 DUKE 2018

Aquesta naked està inspirada en les motos del Dakar i es caracteritza per el seu equipament electrònic i la seva gran manejabilitat.

Està pensada per oferir un pilotatge tan radical com excitant.

Xassís i subxassís

Té un xassís multitubular fabricat en acer al crom molibdè extremadament resistent i amb recobriment en pols. Tots els components han estat reduïts al mínim essencial, eliminant tots els elements innecessaris.

El subxassís està fet en fosa d’alumini i és on trobem l’airbox. Tal i com passa amb el xassís, evita elements superflus com el plàstic o altres suports addicionals. D’aquesta manera es redueix el pes i es facilita la manejabilitat de la moto.

L’aposta per no utilitzar elements innecessaris sempre que sigui possible una opció més senzilla obeeix al principi de Purity que caracteritza la marca KTM.

KTM 790 DUKE 2018 (2)

El basculant per la seva banda, fabricat també en fosa d’alumini, ha estat optimitzat per aconseguir una major rigidesa i estabilitat, a part d’oferir unes excepcionals característiques de flexió.

Compta amb l’amortidor posterior ancorat directament al basculant, per la qual cosa es redueix la complexitat i les peces a utilitzar.

Electrònica

La KTM 790 DUKE de 2018 combina l’electrònica i el software més avançats del món del motociclisme.

Motor

Motor bicilíndric de 8 vàlvules refrigerat per líquid i 799 cc que ofereix 86 Nm a 8.000 rpm i 105 CV de potència màxima.

El sistema ride-by-wire garanteix un tacte molt refinat i uns baixos nivells de consum i emissions.

En aquestes baixes emissions també hi juga un paper destacat el tub d’escapament de la moto. Està fet d’acer inoxidable i munta un silenciador petit que dóna lloc a un so espectacular.

Motor KTM 790 DUKE 2018

Detalls tècnics

Front i part posterior

Accessoris i equipatge

L’àmplia gamma d’accessoris que ofereix KTM et permetran donar a la teva 790 DUKE l’enfocament que més t’escaigui, ja sigui tirant més cap a l’esportivitat o bé optant per una major comoditat i seguretat.

La 790 DUKE arriba amb una gamma completa de 30 accessoris que podràs incorporar a la moto.

Exit mobile version