fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeCompeticióS'acosta el Dakar 2018, una edició amb més de 9.000 km

S’acosta el Dakar 2018, una edició amb més de 9.000 km

La competició d'aquest any recorrerà el desert d’Ica al llarg de 14 etapes amb només un dia de descans.

Noves dades i recorregut de la 40a edició del Dakar, la 10a en continent sud-africà.

Retrobant-se amb l’Oceà Pacífic, la prova tindrà com a punt de partida la ciutat de Lima (Perú) el 6 de gener, i finalitzarà el dia 20 del mateix mes a Argentina, a la Ciutat de Córdoba.

Encetant l’última recta del 2017 era d’esperar que comencessin a deixar-se veure noves dades sobre la nova edició del Dakar, sobretot si el tret de sortida és a principis d’any. I ho celebrem, perquè hi ha poques proves tant espectaculars com el rally més famós del món.

Des de Perú després de 5 anys fora de la competició.

I és que des dels anys 2012 i 2013 les edicions del Rally es disputaven fora de la República Peruana. Aquest any, però, els pilots la podran tornar a recórrer després de gaudir d’uns dies de desconnexió a la Lima, la capital.

El retorn de la prova a Perú obre la porta a recórrer terrenys desconeguts durant les edicions anteriors, i que destacaran per l’exigència física a la que quedaran sotmesos els pilots, especialment a Argentina.

“la fase més dificultosa de la competició serà l’etapa de Super Fiambalà, a Argentina”

Aquesta serà la 40ª edició de la competició i recorrerà el desert d’Ica al llarg de 14 etapes amb només un dia de descans. Aquestes sumaran més de 9.000 km, 5.000 dels quals són especials.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here