Site icon Motoristes.cat

S’acosta el Dakar 2018, una edició amb més de 9.000 km

Dakar 2018

Dakar 2018

Noves dades i recorregut de la 40a edició del Dakar, la 10a en continent sud-africà.

Retrobant-se amb l’Oceà Pacífic, la prova tindrà com a punt de partida la ciutat de Lima (Perú) el 6 de gener, i finalitzarà el dia 20 del mateix mes a Argentina, a la Ciutat de Córdoba.

Encetant l’última recta del 2017 era d’esperar que comencessin a deixar-se veure noves dades sobre la nova edició del Dakar, sobretot si el tret de sortida és a principis d’any. I ho celebrem, perquè hi ha poques proves tant espectaculars com el rally més famós del món.

Des de Perú després de 5 anys fora de la competició.

I és que des dels anys 2012 i 2013 les edicions del Rally es disputaven fora de la República Peruana. Aquest any, però, els pilots la podran tornar a recórrer després de gaudir d’uns dies de desconnexió a la Lima, la capital.

El retorn de la prova a Perú obre la porta a recórrer terrenys desconeguts durant les edicions anteriors, i que destacaran per l’exigència física a la que quedaran sotmesos els pilots, especialment a Argentina.

“la fase més dificultosa de la competició serà l’etapa de Super Fiambalà, a Argentina”

Aquesta serà la 40ª edició de la competició i recorrerà el desert d’Ica al llarg de 14 etapes amb només un dia de descans. Aquestes sumaran més de 9.000 km, 5.000 dels quals són especials.

Exit mobile version