Site icon Motoristes.cat

SP Connect, un suport versàtil per fixar l’Smartphone a la moto

Suport SP Connect

Suport SP Connect

Arriba al nostre mercat un nou accessori per instal·lar l’Smartphone a la moto

L’SP Connect ens ofereix un sistema per ancorar de manera segura i satisfactòria el nostre mòbil a la moto, fet que ens resulta especialment útil si el volem fer servir com a GPS.

Al mercat hi trobem multitud d’accessoris que ofereixen una funció similar, i de fet molts d’ells compleixen la mar de bé. A diferència d’aquests, però, l’SP Connect promet un sistema anti-vibracions fabricat amb alumini CND mecanitzat, que a més es pot instal·lar en manillars de diferent diàmetre.

Emprant aquest sistema tindrem la possibilitat d’orientar el mòbil tant horitzontalment com de manera vertical, i podrem rotar-lo 360º.

Per a fer-lo servir el mòbil ha d’estar cobert per una funda específica, la qual s’ancorarà al suport del manillar. Només caldrà col·locar l’Smartphone amb la funda a damunt la base que tenim agafada al manillar, girar el mòbil 90º cap a la dreta i ja el tindrem fixat.

El sistema permet reduir les vibracions que pateix el telèfon sobre la moto fins a un 30%, i el pot protegir de la pluja i de la pols si adquirim, a part això si, una altra funda protectora.

2 kits de moto disponibles

Tenim la opció de comprar un pack de funda i suport (que inclou a més la funda protectora per la pluja), i a banda podem adquirir un suport universal pels Smartphones que no són compatibles amb la funda.

Finalment tenim la opció d’adquirir les peces per separat.

Podrem adquirir l’SP Connect a partir del mes de desembre i, segurament, els preus oscil·laran entre els 79€ i els 99€ depenent del telèfon que hi vulguem ancorar.

 

Exit mobile version