fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeActes solidaris1000 litres d’oli recollits per al Banc dels Aliments

1000 litres d’oli recollits per al Banc dels Aliments

Els donants d’oli per al Banc d’Aliments han estat premiats amb 5 litres d’oli per al seu vehicle en la seva pròxima revisió.

Rodi Motor Services aconsegueix més de 1.000 litres d’oli d’oliva que seran destinats íntegrament al Banc dels Aliments de les províncies on hi tenen els seus centres.

Els han aconseguit a través de la campanya “Fes créixer la gota d’oli”, que va tenir lloc del 6 al 12 de novembre.

Els donants d’oli per al Banc d’Aliments han estat premiats amb 5 litres d’oli per al seu vehicle en la seva pròxima revisió.

La campanya va tenir lloc a Catalunya, a Andorra i a Aragó, i consistia en fomentar l’entrega d’oli d’oliva a qualsevol dels seus tallers. A canvi, Rodi obsequiava als donants amb 5 litres d’oli de motor en la propera revisió del seu cotxe o de la seva moto.

Durant els pròxims dies el Banc dels Aliments serà l’encarregat de distribuir els més de 1.000 litres d’oli d’oliva entre les entitats locals, que les faran arribar a les famílies amb risc d’exclusió social.

Icones del món del motor i de la cultura de l’esport com Àlex Márquez han donat suport a la campanya, i n’han fet difusió a través de les xarxes socials a través del hastag #RodiSolidari.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here