Site icon Motoristes.cat

(VÍDEO) – Evita per poc la col·lisió amb un camió que s’incorpora a la via

Un d’aquells vídeos que ens posen la pell de gallina.

Un motorista circulava amb la seva Honda CBR 600 rr per una carretera de doble sentit quan, de sobte, adverteix en la llunyania la presència d’un camió que es va incorporant de manera progressiva a la carretera.

La situació té lloc a les carreteres del Regne Unit, i malgrat que a primera vista pugui semblar que la culpa recau sobre el camioner per no assegurar-se de si venia algú abans d’incorporar-se a la via, la realitat és ben diferent.

El motorista circulava a una velocitat tant elevada que era impossible que el camioner el veiés venir abans d’iniciar la maniobra.

el conductor de la moto ni tan sols és capaç d’aturar-se per evitar la col·lisió.

Ja sigui per fortuna, per perícia o per la suma d’ambdós condicionants, el pilot de l’Honda aconsegueix esquivar per molt poc al camió. Ho fa possible sortint de la calçada i circulant sobre herba i fins i tot per damunt d’una vorera, sense perdre el control de la moto.

Finalment el motorista aconsegueix aturar-se visiblement afectat per la situació que acaba de passar, i segurament sense acabar-se de creure la sort que ha tingut.

Exit mobile version