Site icon Motoristes.cat

Vodafone deixarà d’emetre Moto GP a partir de desembre

Moto GP 2018

Moto GP 2018

La companyia del Regne Unit confirma que deixarà d’emetre els canals de Movistar Moto GP i Movistar F1 a finals d’aquest mes de desembre.

El dia 28 de desembre serà l’últim dia d’emissió d’ambdós esports a la companyia britànica, després d’una curta trajectòria de 9 mesos en antena.

Vodafone ha confirmat oficialment des de la seva pàgina web i amb una carta als seus usuaris de la retirada dels canals de Movistar MotoGP i Movistar F1, les emissions dels quals van iniciar-se el passat 9 de març.

D’aquesta manera a partir del mes de desembre als usuaris de Vodafone TV no se’ls carregarà l’import del paquet de Vodafone Motor a la seva factura.

Recordem que si Vodafone emetia aquests dos canals fou com a resultat de les negociacions que va tenir amb la Comissió Nacional del Mercat de la Competència, ja que fins aquell moment era Movistar la que tenia la propietat en exclusiva d’emetre’ls.

“No es coneixen exactament les raons que han dut a la companyia britànica a retirar aquests dos canals de la graella”

Al llarg d’aquest 2017 hi ha hagut tres opcions legals per visualitzar Moto GP: Vodafone, Movistar i Opensport, aquest últim en streaming. Si no canvien les coses, en aquest pròxim 2018 les opcions per seguir Moto GP es reduirien doncs a les altres dues.

Des de Vodafone han promès als seus usuaris que ben aviat anunciaran nous continguts.

Exit mobile version