Site icon Motoristes.cat

VIDEO – S’escapa de la policia amb una moto robada

El protagonista de la nostra historia va intentar estrepitosament deixar enrere una patrulla policial.

Tot plegat va succeir a la localitat de Calgary, Canadà, i va quedar enregistrat per la càmera d’acció que portava el mateix infractor al casc. Segons sembla, Chase Allen habitualment sostreia béns a fi de costejar la seva addició a la metamfetamina.

Farà dos anys que Allen circulava amb una moto robada quan, en un semàfor, s’adonà que tenia a una patrulla de policia al darrere. En aquell moment, i suposem que en un intent d’aparentar normalitat, esbossa unes paraules a un motorista que tenia al costat tot fingint una conversa.

En arrancar del semàfor Allen circula amb normalitat però molt pendent dels retrovisors. És en arribar a una bifurcació quan aquest tomba, en últim moment, cap a l’esquerra, intentant despistar a la patrulla.

“Detecten per la matrícula de la moto que aquesta fou sostreta”

En aquest punt el vehicle de la policia accelera i es posiciona per barrar-li al pas. Ambdós components policials baixen del cotxe i apuntant al motorista amb una pistola li ordenen que baixi de la moto.

Fent cas omís a les indicacions Chase Allen decideix obrir gas en sentit contrari a la circulació i deixar la policia enrere. El nerviosisme del conductor es fa evident en la relació de canvis de marxa que fa, molt bruscs i irregulars, i embragant de manera molt barroera.

L’infractor segueix el seu recorregut passant ben a prop dels cotxes que li vénen de cara, fins que dóna mitja volta i envaeix una via de vianants per intentar deixar enrere als seus perseguidors, altra vegada sense èxit.

En un revolt sobre grava perd el control de la moto i va a terra, emprenent la fugida a peu. Pocs metres després i sense aconseguir desfer-se dels dos agents, acaba desistint de la seva escapada i sent detingut.

Antecedents per escriure un llibre.

Segons l’informe de la policia Chase es va resistir a la detenció i va etzibar un cop a un dels agents amb el casc. Esmenten que per a reduir-lo van haver de ruixar-lo amb esprai de pebre.

Finalment fou jutjat i sentenciat a cinc anys de presó per acumular fins a 32 delictes al llarg de l’últim any, entre els quals hi havia robatori, possessió de drogues, assalt a un agent de policia i possessió il·legal d’armes.

Exit mobile version