Site icon Motoristes.cat

Vitpilen 701 2018: futurista i clàssica al mateix temps

Perfil lateral Vitpilen 701 2

Perfil lateral Vitpilen 701 2

La Hisqvarna Vitpilen 701 del 2018 busca erigir-se com una poderosa icona urbana.

Es tracta d’un model minimalista, àgil i compacte que ha estat pensat per oferir un rendiment excepcional centrant-se únicament en allò que configura la pura essència d’una motocicleta.

Pretén oferir al pilot una experiència més emocionant i real.

Vitpilen 701 2018

Estètica

Al centrar-se en allò que és purament essencial en una moto, aquest model elimina tots els elements innecessaris i ofereix un producte simple amb un disseny que combina a la perfecció l’esperit futurista i un disseny clàssic.

La seva lleugera i esvelta carrosseria garanteix una gran llibertat de moviments durant la marxa.

Perfil lateral Vitpilen 701

La nova Vitpilen de 2018 equipa unes llantes de fosa de 17 polzades. Les rodes són molt robustes i ofereixen una gran estabilitat davant els inconvenients que et pots trobar en el dia a dia a la ciutat.

Marcada pel disseny

Les rodes també són un factor important pel que fa a l’estil de la moto, i en aquest cas cal destacar que el logotip de la marca es troba integrat en les rodes de forma discreta, fet que posa en evidència l’atenció al detall de la Vitpilen 701.

De la carrosseria també cal destacar, entre els elements de disseny, el que es defineix com “Split” (divisió). Consisteix en una franja de color groc que divideix la motocicleta en dues parts.

El seient és l’encarregat de mantenir el confort del pilot gràcies a la seva espuma d’alta qualitat i a la tapisseria de cuir MOKKA. Aquest seient es troba integrat en l’exclusiu i minimalista subxassís posterior.

Subxassis posterior

Un altre dels elements a destacar des del punt de vista estètic és el dipòsit de gasolina, el qual ha estat dissenyat per afavorir la comoditat del pilot i facilitar-ne el canvi de posició damunt la moto. Aquest dipòsit compta amb un tap mecanitzat on s’hi dibuixa el logotip de la marca.

El lloc de comandament, seguint amb la lògica de simplicitat de la moto, està lliure d’elements intrusius. Només disposa d’un únic rellotge digital amb tota la informació necessària.

Comandaments Vitpilen 701

La Vitpilen 701 de 2018 equipa llums LED d’alta gamma perfectament integrats a la carrosseria i que ofereixen una gran visibilitat independentment de les condicions externes.

Característiques tècniques

La Vitpilen 701 equipa un motor monocilíndric de 692,7 cc que ofereix una potència màxima de 75 CV i 72 Nm de parell a 6.750 rpm.

La injecció electrònica de combustible es troba gestionada per un sistema “ride-by-wire” i ofereix una entrega de potència immediata, precisa i refinada, controlada per un sistema de control de tracció de sèrie.

La moto també equipa a nivell tècnic un canvi ràpid de sèrie “easy shift”.

Imatge del motor

El sistema d’escapament d’aquest model està conformat per dues parts: un presilenciador d’acer i un silenciador final acabat amb un revestiment negre. A banda de contribuir al disseny de la moto, aquest sistema garanteix que la moto compleixi les normatives sobre emissions.

Escapament Vitpilen 701

Pel que fa als frens, la Vitpilen 701 compta amb pinces Brembo combinades amb uns discos d’acer perforat de 320 mm al davant i 240 mm al darrere.

Aquest model també incorpora un avançat sistema ABS Bosch que garanteix el nivell més alt de seguretat. Val a dir que aquesta funció pot ser desactivada.

Frens Vitpilen 701

Respecte les suspensions, trobem unes suspensions obra de WP Performance Systems que asseguren el màxim nivell de qualitat i de fabricació.

Al davant vesteix una forquilla invertida de 43 mm i a la part posterior munta un sistema d’amortiment progressiu connectat directament al basculant.

Exit mobile version