fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsScootersYamaha Xmax 300 2018. Un scooter de caràcter business

Yamaha Xmax 300 2018. Un scooter de caràcter business

El model d’aquest 2018 destaca pel nou motor Blue Core, que caracteritzat per la seva potència i la seva eficiència.

Caràcter esportiu i acabats de qualitat

Descendent de la TMAX, la XMAX 300 promet transmetre la comoditat i la maniobrabilitat de la maxi scooter en una moto reduïda i lleugera.

La seva voluntat en esdevenir més que un simple scooter es manifesta en les forquilles de tipus motocicleta, que li confereixen una especial estabilitat, i en el xassís compacte, que ofereix segons la companyia japonesa una conducció esportiva i àgil, amb una comoditat pròpia de classe business.

A més incorpora innovacions en la qualitat dels acabats, per exemple en el seient. Aquest s’ha millorat i el trobem disponible en dues tonalitats i noves emblemes, i inclou a més un suport per l’esquena del conductor.

El model d’aquest 2018 destaca pel nou motor Blue Core, que caracteritzat per la seva potència i la seva eficiència, ofereix un rendiment més que adequat en desplaçaments urbans i fins i tot en desplaçaments de cap de setmana.

La companyia nipona ha decidit potenciar el caràcter tecnològic de la XMAX 300 dotant-la d’una pantalla d’instrumentació LED en blanc sobre negre que inclou tacòmetre i velocímetre. Altres dades d’interès en la conducció s’agrupen en una secció central.

La trobarem en tres nous acabats de coloració: EL Sonic Grey, el Blazing Grey i el Phantom Blue.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here