Site icon Motoristes.cat

Yamaha Xmax 300 2018. Un scooter de caràcter business

XMAX 300 2018

XMAX 300 2018

Caràcter esportiu i acabats de qualitat

Descendent de la TMAX, la XMAX 300 promet transmetre la comoditat i la maniobrabilitat de la maxi scooter en una moto reduïda i lleugera.

La seva voluntat en esdevenir més que un simple scooter es manifesta en les forquilles de tipus motocicleta, que li confereixen una especial estabilitat, i en el xassís compacte, que ofereix segons la companyia japonesa una conducció esportiva i àgil, amb una comoditat pròpia de classe business.

A més incorpora innovacions en la qualitat dels acabats, per exemple en el seient. Aquest s’ha millorat i el trobem disponible en dues tonalitats i noves emblemes, i inclou a més un suport per l’esquena del conductor.

El model d’aquest 2018 destaca pel nou motor Blue Core, que caracteritzat per la seva potència i la seva eficiència, ofereix un rendiment més que adequat en desplaçaments urbans i fins i tot en desplaçaments de cap de setmana.

La companyia nipona ha decidit potenciar el caràcter tecnològic de la XMAX 300 dotant-la d’una pantalla d’instrumentació LED en blanc sobre negre que inclou tacòmetre i velocímetre. Altres dades d’interès en la conducció s’agrupen en una secció central.

La trobarem en tres nous acabats de coloració: EL Sonic Grey, el Blazing Grey i el Phantom Blue.

Exit mobile version