Site icon Motoristes.cat

La Segona edició Europea del KTM Adventure Rally es viurà a Sardenya

KTM Adventure Rally

KTM Adventure Rally

La segona cita del certamen tindrà lloc a l’Illa de Sardenya a finals de juny. L’assistència, però, estarà reservada a 150 posseïdors de models Adventure de KTM.

Serà a finals de juny d’aquest pròxim 2018 quan es celebrarà el  KTM Adventure Rally per segona ocasió a Europa, i ho farà a l’Illa de Sardenya. Els primers 150 propietaris de models KTM Adventure que s’hi inscriguin tindran l’ocasió de gaudir de l’experiència recorrent l’asfalt i aventurant-se a sortir-ne, a través del territori italià.

A més, els assistents gaudiran de la presència d’empleats i pilots de la companyia austríaca.

Fins ara el KTM Adventure Rally s’havia celebrat a Austràlia, Nova Zelanda, EEUU, Canadà i Sudàfrica, i no va ser fins aquest 2017 que va aterrar a Europa. Ho va fer al municipi de Bardonecchia (Itàlia), per recórrer les muntanyes del nord d’Itàlia des de dins i des de fora de la carretera. I és que si alguna cosa caracteritza aquest esdeveniment és la possibilitat de recórrer els paratges que conformen el territori que visiten sense rendir-se a les limitacions del terreny.

Impresionants camins i rutes per explorar

Segons Florian Burguet (Managing Director KTM Europe), l’objectiu dels KTM Adventure Rallys és aglutinar als usuaris de tots els nivells que comparteixin l’esperit d’aventura de KTM, i que vulguin gaudir al màxim de les prestacions de les seves motos per viure experiències inoblidables. Florian explica que el primer rally europeu es va viure amb un gran èxit, i arran dels comentaris dels assistents i de la seva pròpia experiència, l’esdeveniment de 2018 recorrerà la preciosa illa de Sardenya.

El directiu assegura que s’exploraran impressionants camins i rutes, al mateix temps que viuran un tipus d’experiències inigualables que només es podrien assolir amb una KTM Adventure.

Apunta’t-hi

La ruta guiada va directament a càrrec de KTM, té una durada de tres dies i està adaptada a tots els nivells. Recorda que està limitada a l’assistència dels 150 primers inscrits.

Si hi estàs interessat, recorda que has de ser propietari d’un d’aquests models de KTM Adventure per poder inscriure’t:

El període d’inscripció comença a principis de 2018 i podràs apuntar-te a través de la pàgina web de l’esdeveniment.

Vídeo de l’edició de 2017:

Exit mobile version