fbpx
Dissabte, setembre 24, 2022
HomeModelsMotos elèctriquesNuuk, a la recerca de vehicles elèctrics d'alta qualitat

Nuuk, a la recerca de vehicles elèctrics d’alta qualitat

Els models que han desenvolupat poden superar els 300 km d'autonomia.

Nuuk és un projecte que neix de la col·laboració entre les marques Nuuk, Rieju i Bosch.

La finalitat d’aquest projecte és la de dissenyar i desenvolupar una nova generació de vehicles elèctrics d’alta qualitat a l’abast de tothom. Aquesta ambiciosa col·laboració a tres bandes ja ha donat els primers resultats amb el llançament de tres models de motos elèctriques:

  • Urban: model més idoni per moure’s per la ciutat.

  • Tracker: és la més esportiva i està pensada per un ús més enllà de la ciutat.

  • Cargo: model equipat amb una maleta de gran capacitat. Està pensada per satisfer les necessitats tant de particulars com de professionals.

Nuuk Urban
Nuuk Urban

La catalana Rieju i la basca Nuuk s’han encarregat de tot el que fa referència a la fabricació i concepció de la part cicle, mentre que la firma alemanya Bosch ha intervingut en l’electrònica i tecnologia de les motos.

La fiabilitat i garantia de la tecnologia Bosch, combinada amb l’experiència en fabricació i distribució de Rieju, donen una gran credibilitat a aquest nou producte.

Característiques

Tots els models ofereixen una motorització elèctrica Drive Train de Bosch en les versions de potència 4KW i 10.5KW. Per tant, veiem que existeixen dues versions per cada model en funció de la motorització. Les principals diferències entre elles són:

ECM02 L1E-B (ciclomotor)

ECM02 L3E-A1 (moto 125)

Carnet

B

A1

Potència

4 Kw

10.5 Kw

Parell motor

200 Nm

245 Nm

Velocitat màxima

45 km/h

105 km/h

Capacitat de bateria (de sèrie)

50 Ah

100 Ah

Pes

115 kg

130 kg

 

Nuuk Tracker
Nuuk Tracker

Al factor de la potència, cal sumar-li l’estabilitat, la seguretat i l’autonomia. El primer s’aconsegueix gràcies al Motor d’Instal·lació Central (Brushless DC-BOSCH), juntament amb les suspensions i les rodes amb llantes de 17 polzades.

La suspensió davantera és una forquilla amb barres de 41 mm. A la part posterior equipa un amortidor en el costat esquerre.

Nuuk Cargo
Nuuk Cargo

Seguretat

Pel que fa a la seguretat, el sistema de frens combinat amb la gran adherència dels pneumàtics, faciliten el control de la moto en qualsevol circumstància.

La gamma Nuuk equipa frens de disc de 280 mm al davant amb pinça radial de 4 pistons, i 220 mm al darrere on s’ajuda del fre motor.

Autonomia

Tots els models tenen capacitat per albergar fins a quatre bateries de 50 A. D’aquesta manera poden arribar a superar els 300 km d’autonomia.

Compten amb dos opcions de càrrega: càrrega normal i càrrega ràpida.

Fitxa tècnica

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here