Justícia sobre rodes

Aquests dies els Pares Noel sobre rodes han recorregut els carrers de diverses localitats, especialment de la capital catalana, per recollir joguines pels nens més petits i més necessitats.

El protagonista d’aquest vídeo, però, ha portat a terme una bona obra ben diferent.

Mentre circulava en moto amb la indumentària reglamentària, el Pare Noel saludava a diversos vianants quan, de cop, és testimoni de l’atropellament d’una persona per part d’un turisme. Aquest conductor, lluny de baixar del vehicle per socórrer a la víctima, decideix obrir gas i donar-se a la fuga.

El motorista decideix seguir-lo i fer-lo desistir de la fugida en diverses ocasions en les que aconsegueix barrar-li el pas. Tot i que sense èxit, ja que el conductor del cotxe sempre reprèn la marxa intentant despistar-lo.

A punta de pistola

En un moment determinat el Pare Noel es troba amb dos policies motoritzats, als que crida l’atenció amb l’ús del clàxon, i els explica què ha passat. Un cop transmesa la informació identifica el vehicle infractor, moment en que la persecució passa a càrrec dels agents de l’autoritat, que en practiquen la detenció a punta de pistola tal i com podeu veure al vídeo que us deixem a continuació.

Si enlloc d’una moto el Pare Noel hagués portat un trineu, de ben segur que no ho hauria tingut tant fàcil.