fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeVídeosVIDEO - Un Pare Noel facilita la detenció de l’autor d’un atropellament

VIDEO – Un Pare Noel facilita la detenció de l’autor d’un atropellament

El motorista decideix seguir-lo i fer-lo desistir de la fugida en diverses ocasions.

Justícia sobre rodes

Aquests dies els Pares Noel sobre rodes han recorregut els carrers de diverses localitats, especialment de la capital catalana, per recollir joguines pels nens més petits i més necessitats.

El protagonista d’aquest vídeo, però, ha portat a terme una bona obra ben diferent.

Mentre circulava en moto amb la indumentària reglamentària, el Pare Noel saludava a diversos vianants quan, de cop, és testimoni de l’atropellament d’una persona per part d’un turisme. Aquest conductor, lluny de baixar del vehicle per socórrer a la víctima, decideix obrir gas i donar-se a la fuga.

El motorista decideix seguir-lo i fer-lo desistir de la fugida en diverses ocasions en les que aconsegueix barrar-li el pas. Tot i que sense èxit, ja que el conductor del cotxe sempre reprèn la marxa intentant despistar-lo.

A punta de pistola

En un moment determinat el Pare Noel es troba amb dos policies motoritzats, als que crida l’atenció amb l’ús del clàxon, i els explica què ha passat. Un cop transmesa la informació identifica el vehicle infractor, moment en que la persecució passa a càrrec dels agents de l’autoritat, que en practiquen la detenció a punta de pistola tal i com podeu veure al vídeo que us deixem a continuació.

Si enlloc d’una moto el Pare Noel hagués portat un trineu, de ben segur que no ho hauria tingut tant fàcil.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here