fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeVídeosMarc Márquez i Dani Pedrosa es fan passar per professors de mates

Marc Márquez i Dani Pedrosa es fan passar per professors de mates

La aparent falta de currículum en matemàtiques va acabar delatant als pilots de l’equip Repsol.

Els pilots d’Honda van aprofitar el 28 de desembre per gastar una broma als alumnes d’una classe de matemàtiques.

Tot plegat va ser organitzat per Box Repsol en motiu del dia dels innocents, i van escollir un col·legi de Madrid com a escenari de la seva broma. Els protagonistes van ser Marc Márquez i Dani Pedrosa, que van fer-se passar per professors d’universitat per gastar una broma als més petits.

La aparent falta de currículum en matemàtiques va acabar delatant als pilots de l’equip Repsol Honda de MotoGP, i els nens els van desemmascarar. De ben segur que aquests petits no tindran cap altra classe de mates en que enlloc de deures, en acabar l’hora lectiva, els seus ídols els regalin autògrafs.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here