Site icon Motoristes.cat

Un Isidre Esteve competitiu posa rumb a Perú per participar al Dakar 2018

El pilot català va posar rumb ahir dissabte cap a Perú, amb la mirada a la 40a edició del Dakar, que començarà el dia 6 de gener a Lima (Perú).

Isidre Esteve acumula una llarga i exitosa trajectòria al món del motor. Després de destacar al món de l’enduro, Esteve va participar amb èxit en diverses edicions del popular Ral·li Dakar com a pilot de motos, concretament en les edicions entre el 2001 i el 2006.

Lamentblement l’any 2007 va patir una lesió quan participava al Ral·li d’Almeria, fracturant-se dues vèrtebres i patint una paraplègia.

Des d’aleshores i gràcies a una voluntat de lluita constant, lligada amb el fort esperit competitiu del pilot, l’han portat a competir en dues ocasions més al Dakar, amb l’objectiu de creuar la meta.

El 2009 hi va participar en cotxe, assolint la posició 71, i en el ja passat 2017 va acabar el 34è, en una edició en la que pretenia comprovar el seu nivell de competitivitat.

En aquesta ocasió l’Isidre torna a la competició i ho fa amb la vista posada a la franja alta de la classificació, amb l’objectiu d’acabar entre els 20 primers.

Serà la 12a participació d’Isidre Esteve al Dakar i ho farà a bord d’un BMW 3 litres biturbo dièsel de 340 CV, amb canvi seqüencial i xassís tubular, representat pel dorsal 336.

Exit mobile version