fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeVídeosVIDEO – Una instagrammer motorista s’accidenta en una corba

VIDEO – Una instagrammer motorista s’accidenta en una corba

Afortunadament tot i que va patir un trencament de la tíbia, la noia s’ha pogut recuperar.

La noia peca d’inexperta i no aconsegueix seguir el traçat de la carretera.

La nostra protagonista és una motorista novella que acostuma a penjar fotografies al seu compte d’Instagram amb la seva Yamaha R6. Tanmateix sembla ser que no és experimentada rodant en moto, i per aquesta raó podria haver patit l’accident que podem veure a les imatges.

Realment la noia no circula a una velocitat excessivament elevada en arribar a la corba, més aviat es veu sorpresa pel grau de tancament d’aquesta, i s’espanta en interpretar que no pot seguir la trajectòria.

Degut a una aparent inexperiència la motorista és incapaç de corregir la situació, de fet sembla que enlloc d’accionar els frens accelera, i segueix recte.

Segurament producte de la por clava la vista a la corba, i fixant la mirada al guarda-rail ,fa impossible qualsevol intent de seguir el traçat de la carretera. Ja sabem que sovint, a on orientem la vista, orientem la moto.

Durant la maniobra podem veure que enlloc de centrar-se en dominar la moto, els nervis fan que posi un dels peus a terra, un detall que sens dubte evidencia que lamentablement es va veure superada per la inesperada circumstància.

Afortunadament tot i que va patir un trencament de la tíbia, la noia s’ha pogut recuperar.

Cal que siguem conscients i conseqüents amb l’experiència i amb la pràctica que tenim damunt la moto. I és que en determinades situacions, sobretot en imprevistos, el marge per salvar una situació de risc dependrà de la nostra actitud sobre l’asfalt.

Convé no tenir pressa en adquirir pràctica i confiança damunt la moto, i no oblidar que un cop ja siguem més experimentats, seguirem necessitant el marge que comentàvem per poder salvar unes situacions que ho poden canviar tot.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here