Un model idoni tan per ciutat com per carreteres de muntanya.

L’Aprilia SX 125 de 2018 és una Supermotard que es podrà conduir amb el carnet A1 o amb el carnet de cotxe si aquest té un mínim de 3 anys d’antiguitat.

En un segment cada vegada menys popular, aquest model serà sense cap mena de dubte un dels seus principals atractius. Estarà disponible amb els colors Red Fun i Black Drift.

Aprilia SX 125 frontal
Aprilia SX 125 frontal

Motor

Parlem d’un monocilíndric de 4 temps i 124,20 cc que compleix amb els requeriments de la normativa Euro 4, per la qual cosa es converteix en un motor més net i eficient que mai.

Les seves rodes de 17 polzades amb pneumàtics de carretera i el seu dipòsit de 7,5 litres permeten explotar al màxim la lleugeresa i agilitat d’aquesta Supermotard. El seu disseny contribueix a dotar-la d’un inconfusible caràcter esportiu que la diferencien de la resta.

Aprilia SX 125 posterior
Aprilia SX 125 posterior

Suspensió i frenada

Aprofundint en altres detalls tècnics, cal destacar les suspensions que incorpora aquesta Aprilia SX 125 de 2018. Es tracta d’una forquilla invertida de 41 mm i 240 mm de recorregut al davant, i un monoamortidor posterior de 220 mm de recorregut.

Respecte als frens, ressalta la seva potència i modulabilitat juntament amb l’ABS antibloqueig (roll-over) de Bosch que manté la roda posterior sempre en contacte amb l’asfalt. A la roda davantera trobem un disc de 300 mm amb pinça flotant de doble pistó, i a la part posterior un disc de 220 mm amb pinça flotant.

Instrumentació

Quant a instrumentació, cal destacar el panell digital que, entre altres funcions, et permet marcar el teu recorregut, veure velocitats, el voltatge de la bateria i el quilometratge.

Aprilia SX 125 lateral
Aprilia SX 125 lateral