Site icon Motoristes.cat

Aprilia SX 125 2018, agilitat i utilitat amb poca cilindrada

Aprilia SX 125

Aprilia SX 125

Un model idoni tan per ciutat com per carreteres de muntanya.

L’Aprilia SX 125 de 2018 és una Supermotard que es podrà conduir amb el carnet A1 o amb el carnet de cotxe si aquest té un mínim de 3 anys d’antiguitat.

En un segment cada vegada menys popular, aquest model serà sense cap mena de dubte un dels seus principals atractius. Estarà disponible amb els colors Red Fun i Black Drift.

Aprilia SX 125 frontal

Motor

Parlem d’un monocilíndric de 4 temps i 124,20 cc que compleix amb els requeriments de la normativa Euro 4, per la qual cosa es converteix en un motor més net i eficient que mai.

Les seves rodes de 17 polzades amb pneumàtics de carretera i el seu dipòsit de 7,5 litres permeten explotar al màxim la lleugeresa i agilitat d’aquesta Supermotard. El seu disseny contribueix a dotar-la d’un inconfusible caràcter esportiu que la diferencien de la resta.

Aprilia SX 125 posterior

Suspensió i frenada

Aprofundint en altres detalls tècnics, cal destacar les suspensions que incorpora aquesta Aprilia SX 125 de 2018. Es tracta d’una forquilla invertida de 41 mm i 240 mm de recorregut al davant, i un monoamortidor posterior de 220 mm de recorregut.

Respecte als frens, ressalta la seva potència i modulabilitat juntament amb l’ABS antibloqueig (roll-over) de Bosch que manté la roda posterior sempre en contacte amb l’asfalt. A la roda davantera trobem un disc de 300 mm amb pinça flotant de doble pistó, i a la part posterior un disc de 220 mm amb pinça flotant.

Instrumentació

Quant a instrumentació, cal destacar el panell digital que, entre altres funcions, et permet marcar el teu recorregut, veure velocitats, el voltatge de la bateria i el quilometratge.

Aprilia SX 125 lateral
Exit mobile version