fbpx
Dimecres, juliol 6, 2022
HomeModelsEsportives(VIDEO) - Les ajudes electròniques que dominen la Yamaha Niken

(VIDEO) – Les ajudes electròniques que dominen la Yamaha Niken

la majoria de les millores electròniques s’han ideat per afavorir les aptituds de la moto en una conducció esportiva.

A través d’un vídeo oficial de la firma japonesa descobrim l’equipament electrònic d’aquesta particular moto esportiva de tres rodes.

Les ajudes electròniques a la Yamaha Niken no tenen altra finalitat que la d’afavorir un comportament esportiu i les sensacions damunt la moto.

Un dels ajustaments principals als que s’ha sotmès aquest model és el de l’accelerador electrònic YCC-T, que proporciona més parell motor a través d’una major precisió en l’acceleració. Tot plegat gràcies a l’entrega de potència del tetracilíndric CP3 de 847 cc que integra la Niken.

Cal destacar que la majoria de les millores electròniques s’han ideat per afavorir les aptituds de la moto en una conducció esportiva. I és que al tractar-se d’una moto tant diferent, d’alguna manera s’havia de dominar i orientar el seu comportament.

Millores

Entre aquestes incorporacions tecnològiques destaquem un embragatge anti-rebot A&S (Assist & Slipper), que s’encarregarà de facilitar el comportament de la màquina en reduir marxa en altes voltes. Seguim amb el canvi QSS, que ens permetrà pujar marxa sense haver d’embragar. La Niken disposarà igualment d’un sistema D-Mode amb tres modes de conducció que es podran seleccionar en marxa, a fi d’adaptar l’entrega de potència,  així com de dos modes d’intervenció.

Una de les millores d’interès pels més viatgers és el control de creuer, que es podrà activar des de la 4a velocitat en superar els 50 km/h. Per acabar de rematar l’apartat tecnològic d’aquesta innovadora moto, cal destacar-ne la il·luminació LCD i una pantalla d’instrumentació LCD.

T’agrada aquest concepte de moto? Si tens clar que vols una roda més a la teva vida, podràs reservar la teva unitat a partir del 17 de maig d’aquest 2018 a través de la web oficial de Yamaha.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here