Tres posicions de sanció per Marc Márquez a la graella de sortida

El conflicte ha acabat de resoldre's més tard al padoc, on després d'una encaixada de mans, el Marc s'ha disculpat altra vegada.

0
198
Maverick Viñales i Márquez
Maverick Viñales i Márquez

L’incident ha tingut lloc a la Q2 d’Austin, en la qual el Tro de Cervera ha fet nosa a Maverick Viñales, que estava en temps de pole position.

En conseqüència Márquez sortirà en quarta posició per decisió de la Direcció de Carrera.

Tot plegat ha tingut lloc a les acaballes de la carrera quan Marc Márquez realitzava una volta de tornada a la pista, després de la caiguda que havia patit instants abans.

Al mateix temps, el pilot de Figueres lluitava per rebaixar el temps de la pole provisional del cerverí.

Un malentès

El pilot d’Honda no s’ha adonat que Viñales s’acostava, de tal manera que circulava ocupant el centre del traçat i impedint el pas al seu predecessor.

Com podem veure a les imatges que adjuntem al final de l’article Maverick recrimina al vigent campió, que no dubta en disculpar-se a l’instant, la seva falta d’atenció.

El conflicte ha acabat de resoldre’s més tard al padoc amb una encaixada de mans. El Marc s’ha disculpat altra vegada comentant que no l’havia vist, que havia intentat tirar cap a dins i que pensava que no li faria nosa. El cerverí ha seguit esmentant que Ianonne estava davant esperant i que per això ha hagut d’afluixar.

Com comentàvem al principi, des de Direcció de Carrera s’ha decidit sancionar a Márquez amb tres llocs de penalització a la graella.

1 Comment

  1. […] Com comentàvem ahir, el de Cervera va haver de sortir de la 4a posició a Austin per fer nosa a Viñales a la Q2. Aquesta circustància no va frenar l’empenta del Tro de Cervera, i només el va allunyar de la primera posició durant mitja volta. De fet, a la primera corba ja anava segon. Iannonne va perdre de seguida la primera posició davant Márquez, i tot i que va intentar plantar-li cara al llarg de quatre corbes, el cerverí se’n va acabar desmarcant sense majors problemes. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here