fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeCompeticióMarc Márquez conquista Austin per sisena vegada

Marc Márquez conquista Austin per sisena vegada

El pilot de Cervera va arribar a treure 8 segons al seu predecessor.

El pilot cerverí ja amenaçava amb endur-se la victòria a Austin, i és que de les 5 anteriors competicions a la capital texana, havia sortit victoriós en totes.

I no ha defraudat. S’ha imposat a Maverick Viñales , seguit d’Andrea Iannonne. En cinquena posició ha finalitzat Andrea Dovizioso, que amb la caiguda de Crutchlov ha pogut recuperar el liderat de Moto GP.

Un dels aspectes que ha marcat el desenvolupament de la competició ha estat la tria dels pneumàtics. Mac Márquez, Iannonne i Jorge Lorenzo van decidir sortir amb durs. L’elecció del 93 no era en va, ja que al warm up el pilot havia aconseguit rodar a un gran ritme amb aquest compost.

Indoblegable

Com comentàvem ahir, el de Cervera va haver de sortir de la 4a posició a Austin per fer nosa a Viñales a la Q2. Aquesta circustància no va frenar l’empenta del Tro de Cervera, i només el va allunyar de la primera posició durant mitja volta. De fet, a la primera corba ja anava segon. Iannonne va perdre de seguida la primera posició davant Márquez, i tot i que va intentar plantar-li cara al llarg de quatre corbes, el cerverí se’n va acabar desmarcant sense majors problemes.

Més enrere de la comitiva que encapçalava la carrera es trobaven la resta de pilots. El de Figueres aconseguia retallar uns segons que l’anaven acostant a Márquez, mentre que Rossi perdia pistonada tot i haver mantingut un bon ritme a l’inici de la competició. Per sota s’enfrontaven per la cinquena posició Zarco, Crutchlow, que va anar a terra a la vuitena volta, Dovizioso i Pedrosa.

Degut a la superioritat manifesta de Márquez sobre el seu predecessor, i a l’eficàcia de Viñales sobre Iannonne, la prova va esdevenir, fins i tot, una mica descafeïnada en alguns moments.

6/6

D’aquesta manera la competició va concloure una vegada més amb el triomf de Marc Márquez, la sisena que acumula, de les sis possibles, a Austin. La classificació va prosseguir amb Viñales i Iannone en segona i tercera posició, seguits de Rossi, de Dovizioso i de Zarco, respectivament. Pel que fa a Dani Pedrosa, aquest va rematar amb una lloable setena posició, especialment meritòria ja que feia només 12 dies que l’havien operat d’una fractura al radi distal.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here