fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeCompeticióUn adéu a Alan Kempster, el pilot d'un braç i d'una cama

Un adéu a Alan Kempster, el pilot d’un braç i d’una cama

Kempster, fent gala del seu sentit de l'humor, competia amb el dorsal 1/2.

L’intrèpid pilot va perdre la vida fa pocs dies mentre dormia, a l’edat de 56 anys, degut a causes que encara estan pendents d’aclarir. Kempster va saltar a la fama per competir en motos amb una sola cama i amb un sol braç.

Canvis que es tornen inicis

Tot plegat va començar, o canviar per començar millor dit, a l’any 1990, en que el jove va patir un accident de trànsit. Aquest circulava en moto quan va impactar contra un camió, el conductor del qual circulava sota la influència de l’alcohol. A conseqüència del xoc van haver d’amputar el braç dret i la cama dreta al motorista.

Gràcies al seu afany per tirar endavant i per superar-se, al seu sentit de l’humor i a les seves ganes de viure, l’Alan va emprar l’esport per seguir lluitant per la vida. Ho va fer primer practicant esquí nàutic i posteriorment el motociclisme.

Marcat pel sentit de l’humor

A tall d’anècdota, el pilot competia amb el dorsal 1/2, fent gala del sentit de l’humor que comentàvem al referir-se d’aquesta manera a la seva falta d’extremitats.

A més a més, quan es disposava a treure’s el carnet de moto, una persona li va preguntar si no tenia por de caure i trencar-se una cama o un braç. El pilot va contestar-li que, en realitat, tenia la meitat de probabilitats de trencar-se una cama o un braç que una persona normal.

Documental

Els que vulgueu conèixer una mica més d’aprop la història d’Alan Kempster, podeu veure el documental que us adjuntem a continuació, i en el qual podreu gaudir del seu fantàstic sentit de l’humor.

Des d’aquí el nostre modest i sentit homentatge a un home que va fer de les contrarietats una raó, de les deblitats una força i dels canvis un futur. #GAS Alan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here