fbpx
Diumenge, octubre 2, 2022
HomeModels125ccHonda Monkey 2018, una joguina molt temptadora

Honda Monkey 2018, una joguina molt temptadora

Es fa evident que és un model mimat per la firma japonesa, i és que n'han detallat amb especial cura diversos aspectes.

El diminut i característic model d’Honda tornarà als nostres concessionaris a principis d’estiu.

Si bé dotada de tecnologia actual i d’un disseny renovat, la nova Monkey conservarà l’estil àgil i minimalista que caracteritzà el model original de la marca.

La primera Monkey va veure la llum l’any 1961 i va conèixer la fama una dècada més tard. Tal fou el ressò que assolí el model, que va traspassar les fronteres del continent asiàtic al qual es comercialitzava en exclusiva, fins arribar als territoris europeu i americà.

Erigida sobre dues rodes de 12 polzades cadascuna, la nova Monkey equipa un dipòsit de 5,6 litres que alimentarà a un motor de 125 cc amb 10 cv de potència que, evidentment, s’homologarà a la normativa Euro4. La moto podrà assolir la velocitat màxima de 67 km/h.

La presència d’una forquilla invertida USD acompanyada de dos amortidors posteriors ens fan preveure una conducció ben divertida.

Disseny

Es fa evident que és un model mimat per la firma japonesa, i és que n’han detallat amb especial cura diversos aspectes. La similitud de color entre el dipòsit, el xassís, els amortidors posteriors i el basculant denoten un disseny elegant i simpàtic, en sintonia amb el seu particular caràcter. Al manillar, a més, hi trobarem l’antic logotip d’Honda de l’ala daurada

Pel que fa als materials, els parafangs s’han confeccionat amb cromats de qualitat. Finalment, uns retrovisors circulars, un manillar especialment elevat i un protector del tub d’escapament estampat, acaben de dotar de caràcter i de personalitat aquesta nova Monkey.

Tecnologia

Els anys no han passat en va. La nova Monkey equipa una pantalla LCD que inclou un quadre d’instruments que mostrarà la informació d’interès en format digital.

Resulta d’interès ressaltar que la clau del contacte és de tipus “wave”, amb un botó que ens permeetrà fer pampaluguejar els llums de la moto a distància.

Seguretat

A fi d’evitar “invertits” si ens passem amb la frenada davantera, des de la companyia japonesa han equipat el model amb una unitat de medició inercial que actua a través del sistema d’ABS, i que evitarà que s’aixequi la roda posterior de la moto.

Estils

Trobarem tres coloracions disponibles per la Monkey 2018, els quals seran:

  • Vermell Nèbula Perlat / Blanc Ross

  • Negre Shining Perlat / Blanc Ross

  • Groc Banana / Blanc Ross

Preu

De moment encara no ha trascendit el cost que tindrà al nostre mercat, però en base a models similars, el preu final podria oscil·lar entre els 2.000€ i els 4.000€

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here