Un motorista ha perdut la vida aquesta matinada a Barcelona

La víctima tenia només 27 anys

0
199
Fotografia de Pietro Zuco
Fotografia de Pietro Zuco

Una caiguda fatal

Ja són tres les víctimes mortals que han perdut la vida en moto en el que portem de 2018 a la capital catalana, la meitat del total de víctimes en carretera. Recordem que el dia 22 d’aquest mes, un motorista va morir en un accident a Dosrius, al Maresme, i un altre va perdre la vida el dia anterior a Sant Cugat del Vallès.

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada a l’Avinguda de l’Estatut de Barcelona. El jove, que conduïa la seva moto pel districte d’Horta-Guinardó, hauria patit una caiguda per causes que encara no s’han donat a conèixer.

Els familiars de la víctima han tingut a la seva disposició el Servei d’Urgències i Emergències Socials de BCN per rebre atenció psicològica.

Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del SEM s’han desplaçat a la zona per assegurar el perímetre i intentar salvar la vida del jove, un fet que desgraciadament no ha estat possible. La investigació és a càrrec de la UIPA (Unitat d’investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la GUB).

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here