fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeSuccessosUn motorista ha perdut la vida aquesta matinada a Barcelona

Un motorista ha perdut la vida aquesta matinada a Barcelona

La víctima tenia només 27 anys

Una caiguda fatal

Ja són tres les víctimes mortals que han perdut la vida en moto en el que portem de 2018 a la capital catalana, la meitat del total de víctimes en carretera. Recordem que el dia 22 d’aquest mes, un motorista va morir en un accident a Dosrius, al Maresme, i un altre va perdre la vida el dia anterior a Sant Cugat del Vallès.

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada a l’Avinguda de l’Estatut de Barcelona. El jove, que conduïa la seva moto pel districte d’Horta-Guinardó, hauria patit una caiguda per causes que encara no s’han donat a conèixer.

Els familiars de la víctima han tingut a la seva disposició el Servei d’Urgències i Emergències Socials de BCN per rebre atenció psicològica.

Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del SEM s’han desplaçat a la zona per assegurar el perímetre i intentar salvar la vida del jove, un fet que desgraciadament no ha estat possible. La investigació és a càrrec de la UIPA (Unitat d’investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la GUB).

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here