fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsOff-RoadLa Yamaha Ténéré 700 2019 enganxada a Milán

La Yamaha Ténéré 700 2019 enganxada a Milán

L'aspecte robust, campestre i aventurer de la moto japonesa crida força l'atenció enmig d'un paisatge urbà com és el bell mig de la ciutat italiana.

Podríem dir que si pretenien passar desapercebuts provant el nou model de mitja cilindrada de la Ténéré, no han escollit l’entorn més indicat. I és que l’aspecte robust, campestre i aventurer de la moto japonesa crida força l’atenció enmig d’un paisatge urbà com és el bell mig de la ciutat italiana.

La troballa que han fet des del portal moto.it amb aquesta fotografia ens permet dibuixar, amb una mica més de precisió, com serà el nou model de la companyia nipona. Tanmateix, tal i com es pot apreciar a les fotografies, el prototip anava molt ben camuflat amb un carenat complet de color negre. De la fotografia n’extreiem:

  • Escapament

  • Llanta davantera de 21”, i ambdues de radis.

  • Seient orientat a l’offroad

  • Protector de manetes

  • Una pantalla LCD força àmplia

  • Una cúpula força baixa

  • El basculant

Cal reconèixer, però, que ja sabem amb força precisió per on poden anar els trets d’aquesta nova Ténéré 700, i no ho diem per la fotografia que esmentàvem. En els dos últims Salons de Milà s’ha donat a conèixer el prototip de la Yamaha Ténéré 700 World Ride que, utilitzat com a base, serà utilitzat per desenvolupar el resultat final del model de producció.

Detalls

Des de Yamaha n’han volgut confirmar la motorització degut a l’interès que desperta aquest nou model. Essent una moto clarament dirigida a un ús offroad, se l’ha dotat d’un motor amb potència suficient per realitzar una conducció mixta. Aquest serà el bicilíndric en línea que equipa la MT-07.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here