Site icon Motoristes.cat

(VIDEO) Accident en cadena a la Flat track Americana

L’altre dia esmentàvem aquesta competició en parlar de la nova Indian Scout FTR Custom 1200. Doncs bé, avui la competició americana ens és protagonista per una raó ben diferent.

Una caiguda en cadena a meitat de corba

A la mitja milla que es va celebrar aquest passat cap de setmana a l’estat de Texas va produir-se una caiguda en cadena que, afortunadament, no va comportar ferits de gravetat.

Tot plegat va tenir lloc a la carrera de Singles, en que Smith, el pilot que circulava en segona posició, perd el control de l’eix davanter just a la meitat d’una corba. La fatalitat es produeix quan aquest es manté dins de la traçada enlloc d’anar per fora. És en aquest instant i degut a aquesta circumstància Jake Johnson colisiona de manera frontal amb l’altra moto.

Segons després li toca al pilot que precedeix a Johnson, Stevie Bonsey, que també hi impacta, però que a més la seva moto surt volant i cau a sobre de la moto de Johnson, que seguia en moviment damunt la pista.

Si fem una ullada a les conseqüències pels implicats, com comentàvem per fortuna no s’ha hagut de lamentar ferits de gravetat. Steve Bonsey això si, no s’ha lliurat d’emportar-se a casa un taló fracturat.

Exit mobile version