Site icon Motoristes.cat

Incendi a la fàbrica de Gas Gas de Salt aquesta matinada

Incendi Gas Gas a Salt

Incendi Gas Gas a Salt

Passades les quatre de la matinada els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de que hi havia un incendi a la fàbrica de motos Gas Gas ubicada al polígon industrial Torremirona de Salt. S’hi han desplaçat fins a deu dotacions dels Bombers, a més de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Salt.

A hores d’ara l’incendi ja ha estat controlat

La nau estava completament aïllada i afortunadament no s’han hagut de lamentar ferits ni ha fet falta evacuar a ningú.

Els bombers han hagut d’esperar, això si, força estona abans de poder entrar. I és que les altes temperatures que s’han assolit a dins del recinte els ho feien impossible en un principi.

L’afectació de les instal·lacions no revesteix una gravetat elevada. Si bé és cert que un 5% de la nau ha resultat afectada, la majoria de danys han estat causats pel fum, de tal manera que la sol·lució consistirà en netejar a fons les instal·lacions.

L’edifici no ha resultat afectat, i les zones de producció i d’entrega d’encàrrecs tampoc.

La principal voluntat de la companyia és garantir les entregues als clients, recuperar la planta i posar les línies de producció altre cop en marxa.

Ivan Contreras, el propietari del grup Torrot Group-Gas Gas ha fet èmfasi en que porten dos anys lluitant per aixecar la companyia i dur-la fins on és ara, i que això no els aturarà. Recordem que l’empresa gironina va patir fortament per la crisi, fins al punt que pràcticament van haver de tancar. A dia d’avui la situació és molt més positiva i l’empresa tira endavant.

Causes de lincendi encara s’estan investigant.

Exit mobile version