fbpx
Dimecres, juliol 6, 2022
HomeModelsOff-RoadLa Yamaha Ténéré 700 World Ride a prova

La Yamaha Ténéré 700 World Ride a prova

La següent parada serà al Marroc, amb la Ténéré 700 World Raid a mans d'Stephanne Peterhansel.

El prototip de Yamaha ha estat testat per Rodney Fagotter, pilot de l’edició del Dakar 2017.

Per a posar-se a prova i preparar-se per la seva sortida al mercat, la Yamaha Ténére serà provada per diversos pilots. Això es farà a través d’una gira mundial que servirà per demostrar la duresa i les aptituds del model pel tipus de conducció al que està enfocat, en aquest cas per un ús fonamentalment off-road.

La Ténéré World Ride 700, un model perfeccionat de la Yamaha T7 Concept (el prototip original), és la predecessora del model original que arribarà al nostre mercat a finals d’aquest 2018.

Tornant a la gira mundial, aquesta començarà a través de l’esdeveniment Ténéré World Ride, que consistirà en sotmetre als diferents prototips de la marca a diverses condicions, a través de diferents terrenys i al llarg de llargues distàncies.

Si a més hi sumem que els pilots d’aquestes motos seran riders especialitzats i de reconeguda trajectòria en la disciplina de l’off-road, obtenim una campanya de màrqueting força potent que busca demostrar als futurs consumidors del potencial de les màquines japoneses.

De moment ja s‘ha rodat la primera etapa al continent australià amb Fagotter al manillar, i tal i com podem veure al vídeo que adjuntem al final de l’article, la Ténéré ha respost fantàsticament.

La següent parada serà al Marroc, amb la Ténéré 700 World Raid a mans d’Stephanne Peterhansel.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here