Avui us volem parlar d’un accessori que va tenir molt èxit a l’edició de la Motovolta d’aquest any. Es tracta del Punterodedo: una petita peça que resulta tant simple com eficaç i que ens permet manipular la pantalla del mòbil amb els guants posats.

En què consisteix?

El producte el conformen dos didals confeccionats a mà amb materials tècnics conductors. Un cop posats a damunt de qualsevol dels dits de la mà (per exemple a l’índex i el polze), et permeten manipular la pantalla del mòbil. Funciona amb qualsevol guant de moto degut a la seva elasticitat, i és totalment reutilitzable.

Com funciona?

Resulta que les pantalles tàctils dels telèfons mòbils necessiten l’electricitat estàtica dels dits per fer-les funcionar, i aquesta no circula a través dels guants de moto a causa del seu teixit. Amb la confecció específica d’aquest producte s’aconsegueix una bona circulació d’aquesta electricitat estàtica, i ens permet manipular de manera totalment eficaç la pantalla del telèfon.

View post on imgur.com

Això ens facilitarà, tant bon punt baixem de la moto:

  • Realitzar fotografies
  • Fer trucades i rebre-les
  • Redactar textos
  • Programar el GPS
  • Tota activitat relacionada amb una pantalla tàctil

Ara el teu punterodedo amb fins a 4 cm de llargada per assegurar-ne una millor subjecció al dit

Atenció: L’ús d’aquest producte va subjecte a la condició de manipular l’smartphone o el navegador només quan no estem circulant.


Podeu adquirir el Punterodedo a través de la nostra botiga fent clic aquí.