Site icon Motoristes.cat

El Punterodedo! Un accessori que ens permet manipular el mòbil amb els guants de moto posats.

Punterodedo per guants de moto

Punterodedo per guants de moto

Avui us volem parlar d’un accessori que va tenir molt èxit a l’edició de la Motovolta d’aquest any. Es tracta del Punterodedo: una petita peça que resulta tant simple com eficaç i que ens permet manipular la pantalla del mòbil amb els guants posats.

En què consisteix?

El producte el conformen dos didals confeccionats a mà amb materials tècnics conductors. Un cop posats a damunt de qualsevol dels dits de la mà (per exemple a l’índex i el polze), et permeten manipular la pantalla del mòbil. Funciona amb qualsevol guant de moto degut a la seva elasticitat, i és totalment reutilitzable.

Com funciona?

Resulta que les pantalles tàctils dels telèfons mòbils necessiten l’electricitat estàtica dels dits per fer-les funcionar, i aquesta no circula a través dels guants de moto a causa del seu teixit. Amb la confecció específica d’aquest producte s’aconsegueix una bona circulació d’aquesta electricitat estàtica, i ens permet manipular de manera totalment eficaç la pantalla del telèfon.

Això ens facilitarà, tant bon punt baixem de la moto:

Ara el teu punterodedo amb fins a 4 cm de llargada per assegurar-ne una millor subjecció al dit

Atenció: L’ús d’aquest producte va subjecte a la condició de manipular l’smartphone o el navegador només quan no estem circulant.


Podeu adquirir el Punterodedo a través de la nostra botiga fent clic aquí.


 

Exit mobile version