fbpx
Dimecres, juliol 6, 2022
HomeSuccessos(VIDEO) Dos lladres armats assalten a un motorista a Londres

(VIDEO) Dos lladres armats assalten a un motorista a Londres

Per fortuna la víctima aconsegueix desfer-se de l’atacant i fer caure de la seva moto a l’altre lladre.

No és la primera vegada que parlem dels robatoris de motos a Londres. I és que a la capital del Regne Unit porta una bona temporada arrossegant problemes amb els robatoris de moto.

Amb freqüència els vianants es troben, a ple dia, amb l’escena d’uns quants encaputxats intentant robar una moto, com vam veure també en aquest intent de robatori d’una Ducati a la mateixa ciutat

Assaltat en plena marxa

El motorista circulava pels carrers de Londres gravant un vídeo mentre cantava quan, de sobte, s’adona que una moto amb dos ocupants se li apropa per darrere, amb agressivitat i de manera sospitosa, a bord d’una TMAX. A les imatges podem veure com l’amo de la moto passa de cantar tranquil·lament a preocupar-se per l’actitud dels individus, segurament endevinant el que pretenien.

Aquest aprofita el pas per una corba per canviar de sentit i intentar despistar-los, però aquests se li creuen al davant i li barren el pas. El passatger de la TMAX s’afanya a baixar de la moto i llançar-se en direcció del motorista, i l’espitja amb violència fins que el fa caure de la moto. Mentre el propietari de la moto es defensa de l’atac, l’altre assaltant puja a la seva moto i l’arranca.

Per fortuna la víctima aconsegueix desfer-se de l’atacant i fer caure de la seva moto a l’altre lladre, moment en que l’anterior puja a la TMAX i espera al seu còmplice fins que emprenen la fugida, afortunadament sense obtenir el que pretenien.

Quan aquests marxen, uns quants ciutadans s’apropen a fer costat al motorista, i s’esperen amb ell fins que arriba la policia.

Com actuar en una situació així

Tant bon punt ens sigui possible haurem de trucar al 112.

Caldrà que ens fixem amb els detalls següents per tal de facilitar-los durant la trucada a emergències:

  • Direcció de fugida
  • Color de roba del o dels delinqüents i del casc
  • País de procedència: Si és autòcton o d’un altre país (Pels crits o comentaris a vegades ens en podem fer una idea).
  • Dades de la matrícula
  • Color de la moto
  • Marca i model
  • Característiques particulars com: adhesius, peces modificades o que cridin l’atenció, etc.

Si volem assumir un risc més elevat del recomanable

Si decidim anar més enllà caldrà que tinguem en compte que aquesta o aquestes persones poden anar armades, i que la seva resposta vers nosaltres probablement serà violenta. No és una opció recomanable si volem evitar riscos addicionals que poden tenir conseqüències de gravetat.

  • Tant bon punt posi les mans al manillar i per tant les tingui ocupades, podem intentar tirar-lo a terra (com fa el del vídeo, de fet), i colpejar-lo al casc a fi d’intentar dissuadir-lo.

Repetim que aquesta és una actuació de risc, més tenint en compte que la persona infractora pot anar armada, ser agressiva, i que l’enfrontament ens pot reportar conseqüències greus.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. […] ocasions de l’altíssim nombre de robatoris de motos que hi ha a la capital del Regne Unit. (Video 1, Video 2, Video […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here