Site icon Motoristes.cat

Zero FXS, una moto elèctrica urbana agressiva i àgil amb 161 km d’autonomia

Zero FXS

Zero FXS

Reconeixem que les motos elèctriques ens criden força l’atenció, però és que són, com a mínim, una part important de la mobilitat del futur.

Pensem que la motorització elèctrica no està renyida amb la passió ni amb la diversió, i menys amb la usabilitat. És per això que ens agrada seguir posant sobre la taula els nous models de motos elèctriques.

Una moto silenciosa, precisa i capaç

Especialment dins de l’àmbit urbà, la Zero FXS es mostra hàbil davant els obstacles de la ciutat, gràcies especialment tant al seu pes contingut, a la seva construcció fina, i a la seva entrega de potència quasi instantània del seu motor de 106 Nm.

Característiques

La Zero FXS desenvolupa una potència de fins a 33 kW, equivalents a uns 44 CV, i té un pes inferior als 140 kg.

Pel que fa al sistema de bateries, aquest està conformat per uns packs de bateria únics, patentats i modulars. Aquests poden carregar-se sense la necessitat d’estar instal·lats a la moto, un fet que, sumat a que no cal cap estació de càrrega sinó que funciona amb endolls comuns, fa que aquest sistema sigui molt útil per moure’s per la ciutat.

Paràmetres ajustables

Gràcies a una app per l’smartphone, qui posseeixi una Zero FXS en podrà editar paràmetres com:

App Zero FXS

Càrrega

Com comentàvem, no fa falta cap tipus d’estació de càrrega com passa amb la majoria dels turismes elèctrics; amb un endoll normal es poden carregar les bateries de la FXS. Tanmateix, si es precisa realitzar una càrrega ràpida hi ha la possibilitat d’utilitzar carregadors ràpids, els quals redueixen fins un 60 % el temps de càrrega.

És interessant relacionar que el cost de la càrrega completa ronda els 1,5€, que equival a un consum de 1,10l/100 km en autopista, i 0,44l/100 km en ciutat.

Detalls

Autonomia

Potència

Temps de càrrega

 

Exit mobile version