El tro de Cervera va quedar quedat atordit durant els instants posteriors a la caiguda

Amb la finalitat de rodar uns tests privats, diversos equips de Moto GP, entre els quals hi havia el d’Honda de Márquez, van donar-se cita aquesta passada setmana al circuit italià de Mugello. La fortuna però no va acompanyar del tot a Márquez, que tot i encapçalar la classificatòria davant dels seus rivals, va veure’s posteriorment perjudicat per la presència de la pluja.

Una bona caiguda

Un cop definits els seus temps, i lluny de prendre’s-ho amb calma i aixopluc des del box, el piot català va seguir rodant a la pista, en aquesta ocasió sota la pluja. Una mala fortuna barrejada amb les condicions meteorològiques va provocar que, Marc Márquez, anés a terra d’una manera força impactant al pas per una corba.

A les imatges podem veure com el pilot es queixa de dolor a la mà esquerra, tot i que no tarda en tornar al box per seguir els entrenaments.