fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeCompetició(VIDEO) L'aparatosa caiguda de Marc Márquez al circuit italià de Mugello

(VIDEO) L’aparatosa caiguda de Marc Márquez al circuit italià de Mugello

El tro de Cervera va quedar quedat atordit durant els instants posteriors a la caiguda

Amb la finalitat de rodar uns tests privats, diversos equips de Moto GP, entre els quals hi havia el d’Honda de Márquez, van donar-se cita aquesta passada setmana al circuit italià de Mugello. La fortuna però no va acompanyar del tot a Márquez, que tot i encapçalar la classificatòria davant dels seus rivals, va veure’s posteriorment perjudicat per la presència de la pluja.

Una bona caiguda

Un cop definits els seus temps, i lluny de prendre’s-ho amb calma i aixopluc des del box, el piot català va seguir rodant a la pista, en aquesta ocasió sota la pluja. Una mala fortuna barrejada amb les condicions meteorològiques va provocar que, Marc Márquez, anés a terra d’una manera força impactant al pas per una corba.

A les imatges podem veure com el pilot es queixa de dolor a la mà esquerra, tot i que no tarda en tornar al box per seguir els entrenaments.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here