Site icon Motoristes.cat

Toni Bou conquista el Camp Nou i la porteria d’André Ter Stegen

Un campió del món de trial batent la porteria del Barça

Toni Bou, campió del món de trial en modalitat a l’aire lliure en 23 ocasions, i fins a 11 vegades campió en pista coberta, s’ha deixat veure a l’estadi del Futbol Club Barcelona, i no precisament com a espectador, sinó com a protagonista.

El pilot de Piera, emmarcat dins del projecte de la Liga Sports, que pretén aprofitar l’abast del futbol per impulsar altres esports, va assistir al Camp Nou per oferir un espectacle fent el que millor se li dona: trial.

La zona

A falta d’obstacles i zones específiques, va emprar la porteria d’André Ter Stegen per captivar els objectius de les càmeres amb la seva destresa. Les dimensions no eren còmodes: Una llargada superior als 7 metres, una amplada molt reduïda i una molt present inestabilitat, i és que l’estructura de la porteria es movia força al pas del pilot.

Toni Bou ha esmentat que ha estat tot un honor poder estar amb la seva moto al Camp Nou, especialment pel fet d’atravessar la portaria de Ter Stegen amb la moto. Una tasca que ha estat especialment difícil degut al balanceig de l’estructura, que feia molt difícil mantenir l’equilibri.

D’especial significat resulta l’equipació que vestia el pilot català per la ocasió: una samarreta del Barça amb el seu nom a l’esquena, i el dorsal 23 en virtut del seu número de campionats del món a l’aire lliure.

Exit mobile version