fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeCompetició(VIDEO) Un divertit Marc Márquez s'entrevista a si mateix

(VIDEO) Un divertit Marc Márquez s’entrevista a si mateix

Resulta especialment entretingut quan es posa en compromís amb algunes preguntes.

Projectes de futur, ambicions i altes detalls del campió de Cervera han quedat al descobert en una curiosa i divertida entrevista que s’ha fet a ell mateix.

Des del canal de Youtube de Box Repsol Márquez s’ha sincerat amb els aficionats a través d’aquesta particular posada en escena: D’una banda tenim el pilot tal i com l’acostumem a veure (amb el polar corporatiu de Repsol), i de l’altra el veiem enfundat en una camisa i botonat fins dalt.

El pilot ha aprofitat l’ocasió per explicar petites intimitats com ara quines cançons canta al karaoke, o detalls imprescindibles que tindrà la vivenda que s’està construint a Cervera.

Resulta especialment divertit quan al llarg de l’entrevista es posa en compromís amb algunes preguntes, en les quals s’acaba sincerant amb unes quantes anècdotes.

De ben segur que el vigent lider del mundial de MotoGP s’ho passa d’allò més bé en aquest tipus d’actes promocionals, especialment al deixar una mica de banda la pista per realitzar altres activitats més dinàmiques i disteses.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here