fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeCompeticióEl Superprestigio Dirt Track no es celebrarà a Barcelona

El Superprestigio Dirt Track no es celebrarà a Barcelona

Un Palau Sant Jordi parcialment buit en la passada competició de finals d'any podria ser la causa del canvi de seu, ja que res tenia a veure l'afluència d'aquesta última ocasió amb la d'anys anteriors.

Un canvi radical de seu

La sisena edició de l’espectacle que reunia un cop l’any a estrelles del motor per competir en una Dirt Track no farà cap a Barcelona, tal i com hem pogut saber fa ben poca estona. En el seu defecte, la competició tindrà lloc a l’U Arena Stadium de la capital francesa, París, el pròxim 15 de desembre. L’esdeveniment anirà a càrrec dels organitzadors de DTX BCN, i els promotors del Gran Premi de França de MotoGP.

Una baixa assistència no perdonada

Un Palau Sant Jordi parcialment buit en la passada competició de finals d’any podria ser la causa del canvi de seu, ja que res tenia a veure l’afluència d’aquesta última ocasió amb la d’anys anteriors. Aquest fet que hauria pogut desembocar la recerca d’un nou públic en territori francès.

A fi de guanyar-se al nou públic, des de l’Staff del Superprestigio Dirt Track estan enllestint una pista de 250 metres, superant en 50 la que hi havia a Barcelona.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here