El pilot barceloní ha estat evacuat a l’hospital Quiron Dexeus de la ciutat comtal amb una possible lesió al braç, tot i que ja s’han descartat possibles fractures.

Tot plegat ha tingut lloc durant la sessió de tests de MotoGP que organitzava Michelín a Montmeló. El pilot circulava per l’última corba del traçat, que també resulta ser la més ràpida, quan ha sortit de pista i ha anat a terra violentament. Pel que fa a la moto aquesta ha sortit disparada envoltada de flames.

Producte de la caiguda a gran velocitat Rabat ha donat força voltes fora de l’asfalt del circuit i s’ha mostrat adolorit pels impactes. De fet, tot i intentar incorporar-se, finalment s’ha quedat estès a terra i ha estat evacuat en ambulància.

En un primer moment ha estat atès al centre mèdic del mateix circuit, tot i que finalment se l’ha traslladat a l’Hospital Quiron Dexeus. Des del Reale Avintia Racing han afirmat que s’han descartat possibles fractures al braç del pilot, tot i que s’espera al diagnòstic de la ressonància magnètica per saber si els lligaments del colze esquerre han resultat afectats.