fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeCompeticióDani Pedrosa posa fi a la seva relació amb Honda

Dani Pedrosa posa fi a la seva relació amb Honda

El pilot donarà a conèixer el seu futur al GP de Montmeló, que tindrà lloc a meitats de juny.

L’escissió professional ja ha estat confirmada a través d’un comunicat oficial

D’aquesta manera s’ha confirmat que de cara a MotoGP 2019 el pilot de Sabadell no continuarà amb Honda. Pedrosa lluitava sobre pista amb Honda Racing Corporation des de l’any 2001, on va iniciar-se amb la categoria de 125cc per seguir posteriorment amb els 250cc, coronant-se d’èxits en ambdues cilindrades. Des de llavors ha competit al llarg de les següents 18 temporades com a pilot mundialista.

A través del seu comunicat la companyia comenta que la decisió ha estat acordada tant per l’equip com pel mateix pilot. Producte de la seva relació durant aquests anys, HRC en destaca que el pilot ha brindat informació de molta utilitat a l’equip pel desenvolupament de les seves motos. Per la seva banda, Honda li ha ofert al llarg d’aquests anys la millor tecnologia de la que eren capaços, i un suport total sobre la pista, esmenten.

Des de que el pilot sabadellenc es va unir a HRC, aquest s’ha endut ni més ni menys que:

  • 31 victòries
  • 112 podis
  • 33 voltes rapides
  • 31 poles
  • Un total de 54 victòries en total en totes les categories

Va guanyar tres títols mundials:

  • 125cc l’any 2003
  • 250cc els anys 2004 i 2005

Ha estat  subcampió de MotoGP en tres ocasions.

  • 2007
  • 2010
  • 2012

El president de HRC Yoshishige Nomure ha esmentat:

<<Avui és un dia trist per mi. En nom de HRC voldria agrair al Dani tot el treball dur i exitós realitzat, i expressar-li la nostra gratitud per aquestes dues dècades que hem passat junts. Li desitgem la millor sort i el millor èxit. Gràcies, Dani>>.

Per la seva banda Dani Pedrosa ha declarat:

<<Vull agrair a HRC tots aquests anys de gran èxit. He crescut tant com a pilot com a persona amb tots ells. Sempre tindré a HRC als meus records i al meu cor.A la vida tots necessitem nous desafiaments i sento que ara és moment d’un canvi. Gràcies, HRC.

Finalment Pedrosa ha assegurat que amb motiu del GP de Montmeló que tindrà lloc del 15 al 17 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, donarà a conèixer el seu futur professional.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here