Site icon Motoristes.cat

Què cal portar el primer dia de circuit?

Què cal per correr en circuit per primera vegada?

Què cal per correr en circuit per primera vegada?

Què cal per entrar per primera vegada a circuit?

Hola motoristes!

Segurament fa unes setmanes vau llegir el meu article on parlava sobre si valia o no la pena entrar al circuit. Si no l’heu llegit, feu-ho!

Us preguntareu què es necessita, o més ben dit, què necessiteu per poder entrar al circuit per primera vegada. I com et pots inscriure a les rodades i als cursos que es fan.

Son preguntes que ens fem tots quan volem provar aquesta experiència i no tenim a cap conegut que ens orienti.

Tot això es força fàcil a dia d’avui.

Primer de tot hem d’escollir a quin circuit volem entrar i si el dia que decidim coincideix o no amb alguna rodada o curs de moto.

El que farem serà entrar a les pagines web del circuit escollit i mirar al calendari si el dia escollit està o no reservat a alguna empresa que es dediqui a fer rodades de moto. El més normal es que el circuit ens informi de qui l’ha llogat aquell dia, i del telèfon, mail o pàgina web per tal de poder-nos posar en contactes amb ells.

Un cop feta aquesta feina, ens donarem d’alta a l’esdeveniment pagant el preu establert, que depenent del circuit i de l’organitzador, aquest pot variar.

Què cal dur al circuit?

Començarem amb la nostra indumentària.

Continuem amb la moto.

Revisar que la moto estigui en perfectes condicions.

Sobre la documentació

A més a més és convenient portar…

Per norma general en el circuit tenen restaurant i els menús estan a preus molt raonables, però per si el que has escollit no en té, o si te aquell dia per X motiu no està obert, ves preparat.

Un altre consell: NO anar circulant amb la moto fins el circuit.

Lloga una furgoneta o remolc per tal de transportar-la. Si per desgràcia tens una caiguda i es trenca alguna peça de la moto o et fas mal tu, el millor és carregar o que et carreguin la moto a la furgoneta, i que algun amic, o familiar la porti fins el teu domicili si tu no pots. Recorda que necessitaràs una rampa per poder pujar la moto.

I amb tot el que t’he dit, considero que estaries cobert per poder rodar en circuit per primer cop.

Està clar que un podria incloure calentadors pels neumàtics, allargs per poder endollar els calentadors , cavallets per la roda del darrere i de davant, la Gopro per immortalitzar el moment, pissarra per marcar els temps, etc. Però si es la teva primera vegada t’asseguro que no necessitaràs res de tot això.

No et preocupis gaire pel tema de tenir-ne un record. Per norma general amb els organitzadors va un equip de fotògrafs que immortalitzaran els teus millors moments.

I per fi arribo al final del article d’avui i al punt més important de tots. Aquell dia recorda portar acumulades  totes les ganes de viure el moment, d’aprendre i de gaudir d’un dia espectacular entre amics i companys.

Josep CMX

Exit mobile version