Site icon Motoristes.cat

Un motorista de Lloret acaba detingut després de compartir vídeos seus a més de 250 km/h

L’individu compartia vídeos a les xarxes socials conduint de manera temerària a la via pública

Ha estat a través de la xarxa social Instagram que el Cos Nacional de Policia ha detingut, a la població de Lloret de Mar, a un motorista que difonia imatges seves circulant a més de 250 km/h i de manera temerària.

Ha estat gràcies a les múltiples denúncies que la policia ha rebut per part d’altres usuaris de les xarxes socials, que ha acabat sent identificat i detingut. Det fet, es disposa d’imatges anteriors seves circulant a 258 km/h per la C-32 en direcció Girona.

Un cop la policia ha requisat la motocicleta, ha descobert que aquesta equipava un mecanisme d’ocultació de la matrícula, que tenia la missió de dificultar la seva identificació a través dels radars.

A motoristes.cat pensem que els circuits són l’únic terreny del territori que ha de conèixer la velocitat i la competició sobre rodes. La via pública és compartida amb altres persones a les que, a través de conductes inadequades com les del vídeo, podem posar en risc.

Circular d’aquesta manera per carretera i vies urbanes no et demostra ser un millor pilot, sinó que tens una moto que no et mereixes.

Exit mobile version